duminică, 3 noiembrie 2013

Agricultura si informatizarea

In ultima perioada se observa o tendinta din ce in ce mai accentuata a agricultorilor cu dare de mana, spre tehnologie, acestia alegand o modalitate relativ inedita pentru pentru a-si promova produsele agricole, acest lucru facandu-se prin intermediul Internetului, existand o multitudine de siteuri specializate in anunturi agricole.

Pe siteurile destinate acestor tipuri de produse se pot gasi o gama diversificata de bunuri, anunturile fiind dintre cele mai variate, fiind expuse spre vanzare de la seminte de porumb, grau pana la bauturi alcoolice preparate in propria curte, ori chiar utilaje agricole. Ideea crearii unor siteuri destinate anunturilor agricole s-a dovedit a fi una foarte buna, caci ofera posibilitatea doritorilor de a achizitiona unele produse in cantitati mai mari, la preturi mult mai bune decat cele existente pe piata, avantajul fiind ca produsele pot fi luate direct de la producatori, de aici intervenind si pretul mult mai bun.
Pe langa faptul ca siteurile cu anunturi agricole, adapostesc cererea si oferta de  produse agricole, acestea pot reprezenta si o buna sursa de informare in ceea ce priveste acest domeniu, pe baza anunturilor facute putandu-se sustrage informatii referitoare la pretul unor utilaje agricole, ori a diverselor componente ale acestora.
Totodata pe aceste siteuri de anunturi pot fi publicate si diverse ordonante sau noutati din lumea agricola, ce pot fi de folos agricultorilor care doresc sa fie in pas cu tehnologia, sa cunoasca ultimele informatii cu privire la sectorul in care acestia activeaza.

Nu mica va fi surprinderea daca veti consulta un site de astfel de anunturi si veti observa o oferta de produse cumva exotice, precum semintele de goji sau aronia, insa producatorii si-au orientat oferta spre cererea destul de mare pe care o primesc in vederea punerii in vanzare a acestor tipuri de seminte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu