duminică, 29 decembrie 2013

Cele mai noi telefoane mobile

Cu siguranta cu totii am auzit ca cele mai noi telefoane mobile sau macar cele mai inovatoare sunt cele care au un ecran pliabil. Acestea sunt promise de firma Samsung si se preconizeaza ca abia in anul 2015 se vor finaliza definitiv de perfectionat. Chiar daca la finele anului vor intra pe piata, pentru dotarea perfecta a telefoanelor respective se va mai lucra o buna perioada de timp. Astfel ca, pana in anul 2015 se pare ca si accesoriile lor vor fi pe masura. Ecranele acestor tipuri de telefoane vor avea la baza tehnologia Oled pentru a putea fi pliate si desigur ca principalul avantaj va fi si un ecran cu mult mai mult spatiu de utilizat. Acestea vor reprezenta si o mare usurinta in transportare.
Un alt model de telefoane mobile nou sau oarecum iesit din comun este reprezentat de telefoanele cu 128 de GB de memorie interna. Nici nu se poate sa fie prea greu sa ghiciti de unde provin acestea, chinezii au fost mereu inventivi si dornici de a aduna foarte mult intr-un loc foarte mic. Totusi, ideea a pornit de la Samsung insa numai un producator chinez a adoptat-o si inca de anul acesta a inceput sa produca in masa telefoane cu mega memorie. Din pacate telefonul nu poate sa utilizeze decat retelele de tip 2G de la nivel european, ceea ce din start reprezinta un impediment. Dar  se lucreaza la modelarea acestei nereguli.

Avansul tehnologiei cu siguranta ca nu se va opri aici si peste cativa ani sau cateva luni se vor anunta noi oferte, noi telefoane si multe alte idei inovatoare destinate sa uimeasca publicul amator de gadgeturi. Pana atunci sa ne bucuram de ceea ce prezentul ne ofera, tinand seama ca putem sa schimbam zilnic telefoanele mobile la cat de variate sunt modelele lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu