vineri, 25 octombrie 2013

Cum sa scrii corect un anunt


In momentul in care o persoana se decide sa dea un anunt la mica publicitate este bine sa cunoasca unii pasi in ceea ce priveste readactarea si compunerea acelui anunt, pentru a-si putea face destul de clara oferta.


De cele mai multe ori, cei care aleg sa dea anunturi la mica publicitate tind sa devina ambigui asupra a ceea ce doresc sa informeze, riscand sa creeze o falsa asteptare celor interesati, facand astfel ca raspunsurile anunturilor lor sa nu fie foarte numeroase. De aceea este necesar sa se cunoasca unele tipsuri cu privire la un anunt care va avea ca finalitate incheierea unei tranzactii cu succes. In primul rand, in momentul in care un vanzator alege sa dea un anunt la mica publicitate, este necesar sa-si aleaga cateva cuvinte cheie, care sa releve cat mai clar tipul de oferta pe care o detine, de regula impactul primelor trei cuvinte este unul major, in cazul in care anuntul nu atrage, inseamna ca nu este scris in cea mai buna maniera. Un alt sfat pretios, se refera la crearea unui anunt de urgenta. Incercati sa va caracterizati succint si cat mai relevant bunul pe care doriti sa-l vindeti pentru a atrage atentia cumparatorului, datele suplimentare oferindu-i-le prin intermediul telefonului. In al treilea rand, incercati sa starniti curiozitatea potentialului cumparator in redactarea anuntului. Spre exemplu, daca detineti un bun de colectie pe care doriti sa-l vindeti, puteti specifica faptul ca acesta poate fi unul rar, precum si anul fabricatiei sau daca bunul face parte dintr-o serie restransa din aceeasi categorie.


Fiti atenti sa va incadrati anuntul in categoria corespunzatoare de bunuri pe care doriti sa le vindeti. Cu siguranta nu veti avea foarte mult raspunsuri in cazul in care doriti sa vindeti o masina spre exemplu, daca anuntul se afla in categoria anunturi imobiliare.